Bine aţi venit!


Vă mulţumesc că aţi venit să ne cunoaştem şi să aflaţi cum vă poate ajuta Terapia Tomatis, pe dvs. sau pe cineva drag dvs.

Terapia Tomatis este o terapie care poate schimba vieţi, prin echilibrarea balanţei emoţionale. Terapia Tomatis te învaţă să asculţi, pentru a comunica mai bine, pentru a îmbunătăţi relaţia cu sine şi cu cei din jur.

Eu cred că omul este alcătuit din trup şi suflet, unite în chip indisolubil. Tratamentul şi terapia folosite privesc omul în totalitate, holistic, într-o perspectivă completă şi echilibrată. Personal, am mare încredere în Terapia Tomatis: i-am văzut rezultatele concrete cu mai mulţi copii care au venit la Mozart-Centru de terapie prin audiţie şi au urmat sesiuni de terapie sub coordonarea mea directă. Din când în când, şi eu devin beneficiar al Terapiei Tomatis şi urmez câte o sesiune de audiţie, mai ales în momentele în care am nevoie de relaxare sau dimpotrivă, să mă concentrez ori să depăşesc o perioadă de stres.

Terapia Tomatis are rezultate excelente pentru rezolvarea problemelor legate de  dificultati de invatare, dificultati de concentrare, ADHD, hiperactivitate, ADD, autism, dislexie.

Iată şi alte informaţii despre mine:

  • Sunt medic, absolventă a Facultăţii de Medicină Titu Maiorescu Bucureşti.
  • Am terminat cursul de trei ani de homeopatie clasică cu Dr. Alfons Geukens, în cadrul „International School for Classical Homeopathy”, Belgia.
  • De asemenea, am absolvit Facultatea de Matematică, Universitatea din Bucureşti, Doctor in Matematică.

În continuare, vă invit să aflaţi mai multe despre Terapia Tomatis sau despre Centrul meu de Terapie, ori să ne cunoaştem şi să îmi faceţi o vizită la cabinet!

Cu prietenie,

Dr. Ana Ureche
Profesor certificat Tomatis şi Director al Mozart-Centru de Terapie prin Audiţie